Patient Safety Academy

by UltraZonic nv


Together for a bacteria free environment

observe✓
learn✓
improve✓

25/10/2018 de endoscoop en zijn bijhorende budgetten

Endoscopen zijn complexe apparaten die bijgevolg om een specifieke reiniging vragen. We tonen u tijdens deze lezing de gevolgen van verkeerde manipulatie van endoscopen aangevuld met de nodige expertise. Daarnaast krijgt u heel wat interessant beeldmateriaal te zien over de binnenzijde van de endoscopen met het nog aanwezige vuil na een slechte reiniging. Zet u dus op de eerste rij en laat u inspireren en informeren tijdens deze uiterst interessant lezing. Daarnaast maken we u graag wegwijs in de wereld van de budgetten. Geen nood, u krijgt niet het volledige financiële plaatje voorgeschoteld, maar wel enkele gouden tips over hoe het beter kan.

21/02/2019– focus op centrale sterilisatie

Zeg nooit ultrasoon tegen elke ultrasoon. Centrale sterilisatie is key in een ziekenhuis, maar ook hier hebt u weer enkele belangrijke zaken die je in je achterhoofd moet houden. Leer de verschillen tussen verscheidene ultrasone reinigingstoestellen, ontdek doeltreffende reinigingsmethoden en aanschouw vervolgens verbluffende reinigingsresultaten. Dit alles overgoten met een vleugje chemische bijscholing zodat we de basis nooit uit het oog verliezen. Na deze lezing waant u zich ongetwijfeld de Tante Kaat der centrale sterilisatie.

28/03/2019 - Back to basics

De titel spreekt voor zich. U moet leren lopen vooraleer u kan rennen. In de medische wereld is dit niet anders. U zal eerst enkele essentiële basisprincipes onder de knie moeten krijgen, alvorens u aan correcte reiniging kan doen. Dit omdat elk gereedschap of apparatuur vaak om een zeer gerichte behandeling vraagt. Tijdens deze lezing gidsen we u doorheen enkele gouden regels in het reinigen van medisch instrumentarium. Waar schuilen de gevaren en waarom is een grondige reiniging zo belangrijk?

Ready, set, get informed!

Wij, van UltraZonic nv staan alvast met veel enthousiasme klaar om u een korte maar effectieve informatie-injectie toe te dienen. Daarnaast geniet u van een primeur gezien de Academy zal plaatsvinden in de gloednieuwe opleidingsruimte van UltraZonic nv, aldus het kloppende hart van innovatieve medische reiniging. (Adres: Boutersemdreef 26 2240 Zandhoven) U hebt er zin in? Super, wij alvast ook! Inschrijven kan eenvoudig via de link onderaan de pagina.
Bij extra vragen kan u natuurlijk steeds terecht bij het volgende e-mailadres: academy@ultrazonic.com U kan zich tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende lezing inschrijven. Verder voorzien wij ook een lunch om 12u00 die meteen ook de kans biedt voor een fijn netwerkingsmoment.
Let wel: Om er samen een geslaagde dag van te kunnen maken, voorzien wij uitgebreide lezingen gegeven door deskundigen en vergezeld van een smakelijke lunch. Wij doen dit allemaal gratis en met erg veel plezier, maar bij afwezigheid vragen wij een no show fee van 50 euro. Stem dus zeker uw agenda goed af om zulke ongemakken vermijden. Alvast bedankt voor uw begrip hieromtrent. Wij hopen u snel te mogen ontvangen!